RMA EN RETOUREN

Wilt u een artikel aanmelden als RMA of retourneren? Stuur een email naar info@mr-beveiliging met daarin uw klacht of defect of bel ons op telefoonnummer 0252-823100
Stuur het artikel na het ontvangen van een RMA of retournummer naar ons op. Verpak het artikel in de originele verpakking.
Een bestelling die speciaal gemaakt op maat gemaakt zijn niet retour genomen worden. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de verdere mogelijkheden zijn.
In de zending dient duidelijk de adresgegevens en telefoonnummer alsmede de omschrijving van het probleem en het RMA-nummer vermeld te staan.


De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren totdat u van ons een bericht heeft ontvangen dat het pakket is aangekomen.


Deze online service is een efficiënte methode om het ‘retourneren’ van de betreffende producten te controleren, zorg te dragen voor zichtbaarheid en traceerbaarheid zodat het retour-proces naar tevredenheid kan worden afgerond.