Dahua

Dahua is een fantastisch merk, een merk wat vooruit loopt in de beveiligingswereld. Betaalbaar is en waarvan u weet dat over een aantal jaren de beelden nog steeds goed zijn. Dahua heeft een nieuwe ip camera lijn met motorzoomlens en sd slot. Wat wilt u nog meer. Vanaf uw smartphone inzoomen en nooit meer vast zitten aan de lens die je hebt aangeschaft. Daarnaast kunt u de beelden ook direct op laten slaan op een SD kaart van maximaal 128GB (dit is meestal voor ongeveer 2 weken). Dahua is prijstechnisch goed geprijsd en met de Easy4ip app binnen 5 minuten draaiend op uw smartphone. Toch hulp nodig? Wij hebben eigen handleidingen waarin de stappen eenvoudig zijn uitgelegd en wij kunnen u altijd kosteloos ondersteunen. Daarvoor kiest u voor MR-Beveiliging

Dahua

 

Beste beveiligingscamera's

Dahua maakt sinds een aantal jaar een goede opmars met de beveiligingscamera's. Dahua is zeer goed vergelijkbaar met Hikvision. Met Dahua zijn ze iets verder met de beeldkwaliteit en functionaliteiten in de beveiligingscamera's zelf. Ze hebben de meeste beveiligingscamera's van Dahua de mogelijkheid voor een lokale opslag (op een sd card van meestal maximaal 128GB). En komen er nu steeds meer camera's met een motorzoom. Dit betekent dat je niet meer vast zit aan de lens van de camera. Maar ook na de installatie je de mogelijkheid geeft om in en uit te zoomen met je smartphone, tablet en of pc.

Dome of bullet camera

Veel klanten kiezen voor een dome camera van Dahua.. Dit is ook een zeer goede keuze. alleen moet je kijken naar de locatie waar de camera gemonteerd gaat worden. Een normale dome camera is voor buiten een minder juiste locatie. De bol wordt namelijk sneller vies waardoor je minder goed beeld krijgt. Heb je witte vlekken bij nachtzicht komt het door de weerkaatsing van de IR verlichting in de camera. deze reflecteren in de lens waardoor je witte vlekken in je beeld krijgt. Daarvoor is er voor buiten sneller de Dome camera met aparte IR verlichting. Een veel gekozen Dahua dome camera is deze

Dahua en Easy4ip APP

Dahua is samen met 2 andere merken die wij ook verkopen marktleiders op het gebied van camerabewaking CCTV. Dahua heeft zich al jaren bewezen om kwalitatief zeer goede camera's te maken waar je als klant jaren plezier van hebt. Op de Duhua Ip camera's krijgt u van ons 3 jaar garantie en komt het zelden voor dat er een product van Dahua binnen de 5 jaar defect gaat. Problemen met het installeren van de camera's? Neem contact op met ons en wij helpen u kosteloos.
Dahua heeft bijna al zijn beveiligingscamera's voorzien van Easy4ip. daardoor is het zeer eenvoudig om uw camera in te stellen en te bekijken op uw smartphone vanaf huis maar ook buiten uw eigen netwerk. Heeft u de camera bij ons aangeschaft? Vraag ons om de handleidingen en u heeft de Dahua ip camera binnen 5 minuten werkend op uw mobiel.

 

 

 

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00