M&C color informatie

Al jarenlang houdt M&C zich bezig met de ontwikkeling van hoogwaardige veiligheidsmaterialen. In onze webshop staan alle deurcilinders en deurbeslag SKG 3*. De SKG®*** M-C color deurcilinders hebben een slagbeveiliging, een kerntrekbeveiliging en is praktisch onbreekbaar door de ingebouwde stalen brug. Het deurbeslag is voorzien van een kerntrekbeveiliging en daardoor is het bijna onmogelijk om een deurcilinder te breken. Een veiliger woonomgeving

 

Je investeert in je huis. Zorgt voor je gezin. Ziet erop toe dat ze niets tekort komen. Eten, drinken, kleding - alles is voor elkaar. Maar hoe zit het met de beveiliging van je woning? Vaak biedt het standaard hang- en sluitwerk onvoldoende bescherming tegen inbraak. Ook laat de kennis van de juiste voorzorgsmaatregelen te wensen over. Hoe beveilig je je huis en de mensen die er wonen?

 

Al meer dan dertig jaar houdt M&C zich bezig met het antwoord op deze vraag. Wij ontwikkelen hoogwaardige veiligheidsmaterialen met één belangrijke voorwaarde: iedereen moet ze zelf kunnen installeren. Ook jij kunt dus eigenhandig zorgen voor een veiliger woonomgeving.

Praktijkervaring

 

Inbrekers zitten niet stil. En wij dus ook niet. Bij M&C zijn ze constant bezig om nieuwe èn bestaande producten te ontwikkelen. Hierbij worden ze geïnspireerd door zogenaamde lockpickers. Deze denksporters analyseren als hobby complexe sloten op zwakke punten. Met deze nieuw vergaarde kennis gaan zij terug naar de tekentafel. De unieke  combinatie van theorie en praktijkervaring zorgt ervoor dat wij steeds hoogwaardige veiligheidsproducten leveren.

Méér dan veilig

 

In ons groeiende assortiment vind je cilinders, deurbeslag en Security Bars. Al onze producten voldoen aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw® (SKG®) en Politie Keurmerk Veilig Wonen® (PKVW®). Ze gaan zelfs eens stapje verder dan de voorgeschreven norm. Zodat jij een goede nachtrust hebt. En met een gerust hart op vakantie kunt. Méér dan veilig.