deurcilinders met kerntrekbeveiliging

Vanaf 1 januari 2016 is het verplicht volgens het Bouwbesluit een maatregel tegen cilindertrekken. De cilinder moet dan voldoen aan het SKG 3* keurmerk of veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Zorg dat u uw woning beveiligd hebt tegen het kerntrekken of het cilinder breken. Deze inbraakmethode is het meest voorkomend bij woning inbraak.

Deurcilinders

 

Cilinders met kerntrekbeveiliging

Bij bestelling van hele deurcilinders krijgt u er een codekaart en 3 sleutels bijgeleverd. Bij afname van meerdere gelijksluitende cilinders krijgt u meer sleutels. Bij bijvoorbeeld de M&C Color pro deurcilinders met kerntrekbeveiliging kunt u zien hoeveel sleutels u er bijgeleverd krijgt! Wanneer u meerdere deurcilinders bestelt worden deze direct gelijksluitend gemaakt. Wilt u dit niet? Dan kunt u dit gewoon aangeven! Als u de mogelijkheid wilt om de deur te kunnen openen met een sleutel terwijl er aan de andere kant van het slot er nog een sleutel in zit is dit mogelijk. Bij bestelling kunt u aangeven het product “2 zijdig bedienbaar” te maken. Heeft u een sleutel- of sluitplan nodig? Wilt u bijvoorbeeld met dezelfde sleutel uw kantoor als uw woning binnenkomen maar de medewerkers mogen geen toegang hebben tot uw woning? Neem dan contact met ons op om een sleutel- of sluitplan te maken.

Deurcilinder vervangen

Met onze uitleg gaat een deurcilinder vervangen erg eenvoudig! U dienst als eerst de sleutel in het gat steken en de schroef die u ziet bij het openen van de deur eruit te halen. Draai de sleutel daarna een klein beetje zodat u de hele cilinder uit de deur kan halen. Voor het plaatsen van de nieuwe cilinder doet u precies hetzelfde; steek de sleutel in het slot, plaats de cilinder in de opening en plaats de schroef weer in de deur. Het kan wat lastig zijn want het is vrij nauw. Let er op dat u de schroef/bout niet beschadigt Inbrekers gebruiken soms de methode kerntrekken. In de cilinder wordt een schroef gedraaid, daarna wordt de schroef en dus ook de cilinder er met geweld uitgetrokken. Om dit te voorkomen adviseren wij de M&C Color Pro SKG 3* of M&C Color SKG 3*. Een SKG 3* cilinder wordt hier op getest en is daardoor beveiligd tegen de kerntrekmethode. Het verschil tussen een SKG2** en een SKG3*** cilinder zit in de eerste plaats in het aantal sluitingen. De eerstgenoemde heeft 40.000 verschillende sluitingen, de tweede 100.000. Daarnaast beschikt de SKG3*** over een trekbeveiliging. Een deurcilinder vervangen doet u met MR-Beveiliging!

Deurcilinder kopen

Wilt u graag een deurcilinder kopen? Dan zijn er een aantal punten waar u aan moet denken. Onze standaard veiligheidscilinders zijn geschikt voor een deurdikte van 38-40 mm. Het is ook belangrijk om de dikte van uw deurbeslag mee te rekenen. Om te zien welke cilindermaat u nodig heeft, meet u vanuit het cilindergat in de deur tot aan de rand van het beslag. Wanneer u veiligheidsbeslag gebruikt moeten beide zijden van het cilindergat worden gemeten omdat er een dikteverschil is tussen het binnen- en buitenschild. Bij onze producten wordt precies uitgelegd hoe u dat kunt meten. Dat maakt een deurcilinder kopen doet eenvoudig bij MR-Beveiliging. 

Kijk ook voor meer informatie op MC-Cilinder.nl waar u alles vindt over cilindersloten.

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00