Deursloten

j van MR-Beveiliging hebben een ruim assortiment aan verschillende deursloten.

Wij hebben 2 merken voor u online leverbaar. Dit zijn ook 2 populaire merken. Prijstechnisch zijn ze voordelig. Veelal met merken die geen SKG 3* keurmerk hebben.
M&C is voor ons het meest gekozen merk. De deursloten zijn voorzien van een extra stalen brug en daarom ook 1 van de sterkste deurcilinder die leverbaar is. Daarnaast heeft M&C Color ook als voordeel dat de cilinder eenvoudig is aan te passen aan de lengte wat nodig is.

We hebben sinds kort ook de ISEO R7. Deze lijn van ISEO is nieuw en ook prijsverhouding erg aantrekkelijk

Het kan zijn dat de SKG sloten waar u naar op zoek bent er niet bijstaat. Wij hebben niet alle producten op de webshop staan.
Neemt u gerust contact met ons op of wij deze voor u kunnen leveren. Of het nu een cilinderslot is zonder keurmerk of SKG sloten met een keurmerk wij hebben deze voor u op voorraad.

Let u op bij aanschaf van cilindersloten en deursloten waarvoor u ze wilt gebruiken.
Wilt u de bestaande sloten vervangen dan raden wij u SKG 3* sloten met kerntrekbeveiliging aan omdat deze direct beveiligd zijn tegen het trekken, kloppen en breken van de sloten.
Bij ons zijn de M&C sloten het meest favoriet, daarnaast hebben we nu ook de nieuwe serie van ISEO R7. Prijstechnisch zijn de M&C het goedkoopst maar ook uit alle testen een kwalitatief 1 van de beste SKG sloten..

M&C sloten heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het maken van deursloten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken worden deze kwaliteitsproducten gemaakt. Deze voldoen niet alleen aan de eisen van het SKG® keurmerk en het Politie keurmerk veilig wonen (PKVW). Onze cilinders voldoen aan de standaard van M&C . Méér dan veilig!

 

Gelijksluitende cilindersloten / deurcilinders.

Bent u op zoek naar verschillende SKG sloten. dit kunnen gelijk sluitende deursloten zijn maar ook voor een sluitplan kunt u contact met ons opnemen. We hebben ervaring van kleine projecten tot en met 500 woningen tegelijk.
Steeds vaker besluit een hele straat de deurcilinders/deursloten en deurbeslag tegelijk te vervangen.

Neemt u gerust contact op voor de kortingsgroepen bij gelijktijdige afname. Hieronder vindt u de meest gekozen producten terug. wilt u naar het complete overzicht kijk dan aan de rechterzijde in het menu bij veiligheidscilinders en deurbeslag SKG 3*