EL4755 - Draadloze Bewegingsmelder met foto PIR

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

Merk:Electronics Line
Model:EL4755
Beschikbaarheid:

Electronics Line EL4755 met ingebouwde Camera (2-weg)

De EL4755 - Draadloze PIR camera (2-weg) van Electronics Line maakt onderdeel uit van de nieuwste generatie alarm detectoren. De PIR camera is uitgerust met drie state-of-the-art technologieën: PIR bewegingsdetectie, CMOS-technologie en 2-weg draadloze communicatie.

De PIR camera is een bewegingsmelder en fotocamera in één. De camera kan door meerdere gebeurtenissen getriggerd (aangezet) worden.

  •  Als er (bij een ingeschakeld alarm) door de bewegingsmelder beweging wordt gedetecteerd
  •  Eigenaren kunnen op ieder moment (maakt niet uit of het alarm in- of uitgeschakeld is) de camera online de opdracht geven opnames te maken. Via de online server (ELAS) kan zo op afstand de PIR camera geactiveerd worden om real-time snapshots van het beschermde gebied genereren.
  • Omdat de PIR camera is uitgerust met een 2 weg communicatie systeem kan deze ook signalen ontvangen van andere detectoren (max 4). Zo kan de rookmelder als deze rook detecteert zelf een alarm signaal luiden en de PIR camera het signaal geven opnames te maken.

Technologieën: Een 1-weg communicatie systeem versus een 2-weg communicatie systeem

Bij een 2-weg communicatie alarmsysteem is uw alarmpaneel in staat te communiceren met uw afstandsbediening en bedieningspaneel. De twee belangrijkste voordelen zijn;

  • Energiebesparend Bij een 2-weg communicatie systeem wordt zodra uw het alarm uitschakelt, ook al uw detectoren uitgeschakeld, dit voorkomt niet alleen storingen maar is daarnaast ook erg energiebesparend. Bij een 1-weg communicatie systeem blijven al uw detectoren continue een “alarm” signaal geven als er bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd door een bewegingsmelder, ook als uw alarm uitgeschakeld staat.
  • Terugkoppeling alarmsysteem Een 2-weg communicatie alarmsysteem is in staat te communiceren met detectoren die ook beschikken over de 2-weg communicatie software. Zo ziet u bijvoorbeeld op uw handzender als u het alarm inschakelt en uitschakelt d.m.v. een klein led lampje. Deze bevestiging is niet mogelijk met een 1-weg communicatie systeem.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: el4755, draadloze, bewegingsmelder, met, foto, pir, iconnect

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00