Eminent draadloos gsm alarm

Eminent heeft naast de al jaren betrouwbare EM8610 draadloos GSM alarm ook de EM8615. Dit is een GSM alarm maar waar ook direct WiFi is ingebouwd. Door de 2 communicatiemiddelen bent u altijd op de hoogte bij een inbraak. Het alarmsysteem is ook niet alleen meer via GSM te bedienen maar ook direct via internet. Zeer eenvoudig te installeren en 5 jaar garantie op alle alarm producten van Eminent.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Eminent alarm sets

In ons ruime assortiment vindt u vele alarmen van hoge kwaliteit, zo ook een Eminent alarm. Eminent is een bekend merk op het gebied van alarmsystemen en streeft naar producten die zo eenvoudig mogelijk zijn. Door die eenvoud werken deze producten heel prettig in het dagelijks leven. Wij hebben een ruim aanbod van Eminent producten met onder andere de  Eminent EM8610. Een draadloos Eminent alarm die voorzien is van een back-up batterij waardoor deze ook blijft werken wanneer de stroom is uitgevallen. Houd uw huis of kantoor eenvoudig in de gaten met een Eminent alarm van MR-Beveiliging!

Eminent E-alarm

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00