Hang en sluitwerk SKG 3

Wij hebben diverse soorten en maten hang en sluitwerk met kerntrekbeveiliging. Voor deurbeslag hebben wij diverse soorten en maten. De kerntrekbeveiliging van het hang en sluitwerk herken je aan de bescherming voor de cilinder. Heeft u niet veel kennis in het vervangen van uw hang en sluitwerk? Dan adviseren wij om uw deurcilinders te vervangen. Wij hebben alleen maar SKG 3* cilinders en kiest u voor M&C dan zijn deze standaard uitgevoerd met een gehard stalen brug, waardoor het ook nog haast onmogelijk is om de cilinder te breken. Kijkt u bij M&C voor de beste en nieuwste M&C cilinder. De cilinder is altijd eenvoudig te vernieuwen en ook voorzien van alle beveiligings-mogelijkheden die er maar zijn.

Hang en sluitwerk

We verkopen meerdere merken hang en sluitwerk. M&C is wel 1 van de meest verkochte deurcilinders en deurbeslag. Hieronder kunt u een keuze maken van deurcilinders, deurbeslag, deursloten en insteeksloten.

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00