iConnect GSM/LAN foto PIR - 2weg

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

Merk:Electronics Line
Model:Iconnect-basiskit
Beschikbaarheid:2-3 Dagen

iConnect van Electronics Line 2-weg draadloos alarmsysteem

Electronics Line heeft een nieuwe lijn uitgebracht. En gelijk een systeem om naar te kijken.
Het heeft standaard een gepatenteerde draadloze 2-weg FM technologie. Een 2-weg communicatie alarmsysteem is in staat te communiceren met detectoren die ook beschikken over de 2-weg communicatie software. Zo ziet u bijvoorbeeld op uw handzender als u het alarm inschakelt en uitschakelt d.m.v. een klein led lampje. Deze bevestiging is niet mogelijk met een 1-weg communicatie systeem.

Een professioneel draadloos alarmsysteem voor een goede prijs. Ook met dit alarmsysteem is het zeldzaam een storing of valse melding te krijgen. Het draadloze systeem werkt op 868Mhz en heeft standaard in zijn basispakket een 2-weg foto PIR zitten.
Het systeem kunt u laten installeren maar ook gemakkelijk zelf te doen. Mocht u er niet uitkomen, zijn wij er om u te assisteren.

De PIR camera is uitgerust met drie state-of-the-art technologieën: PIR bewegingsdetectie, CMOS-technologie en 2-weg draadloze communicatie. De PIR camera is een bewegingsmelder en fotocamera in één. De camera kan door meerdere gebeurtenissen getriggerd (aangezet) worden.

  •  Als er (bij een ingeschakeld alarm) door de bewegingsmelder beweging wordt gedetecteerd
  •  Eigenaren kunnen op ieder moment (maakt niet uit of het alarm in- of uitgeschakeld is) de camera online de opdracht geven opnames te maken. Via de APP  en een webportal van Electronics Line kan zo op afstand de PIR camera geactiveerd worden en real-time foto's te nemen en naar uw APP/server te sturen.
  • Omdat de PIR camera is uitgerust met een 2 weg communicatie systeem kan deze ook signalen ontvangen van andere detectoren (max 4). Zo kan de rookmelder als deze rook detecteert zelf een alarm signaal luiden en de PIR camera het signaal geven opnames te maken.

U kunt de Iconnect kosteloos bedienen met uw smartphone, laptop en tablet! Door uw systeem gratis aan te melden op de ELAS (de server van Electronics Line) kunt u vanaf nu overal ter wereld uw alarmsysteem beheren! Uw alarm in- en uitschakelen, camerabeelden bekijken en al uw instellingen wijzigen.

Opbouw Iconnect systeem

Met een webportal bent u instaat om online uw alarminstellingen aan te passen, uw alarm in-/uitschakelen, camera/video beelden te bekijken en nog veel meer. De webportal server van Electronics Line (ELAS) is uitgebreid getest en beschikt zelfs over een back-up server mocht server één uit de lucht zijn. De webportal is gratis en maakt het mogelijk om uw alarmsysteem te bedienen met een Smartphone, tablet of laptop.

Elas VB 1

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: iconnect, gsm/lan, foto, pir, 2weg

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00