Jablotron 100

Een alarmsysteem wat u kunt vertrouwen. Jablotron stond al positief bekend over de kwaliteit en uitstraling van zijn voorganger de Oasis serie. Maar met de Jablotron 100 maken ze grote stappen en zijn ze 1 van de koplopers betreft de mogelijkheden en betrouwbaarheid. Bij ons krijgt u altijd 7 jaar garantie op alle Jablotron 100 producten, Krijgt u de volledige APP met alle functionaliteiten zoals waarschuwingsmeldingen via email, push bericht en SMS er gratis bij (ook de sms is gratis).

Jablotron 100

 

Jablotron 100 prijs

Koop gemakkelijk en snel online een alarmsysteem Jablotron 100. Prijs-kwaliteit speelt bij ons een belangrijke rol, waardoor u gegarandeerd de beste beveiligingssystemen in huis haalt voor een zeer scherpe prijs! Daarnaast ontvangt u maar liefst 7 jaar garantie op een Jablotron 100 alarmsysteem. Het systeem is standaard uitgevoerd met minimaal 1 bus aansluiting, waarop tot wel 250 melders op aangesloten kunnen worden. Het maakt niet uit of de bekabeling door gelust wordt via verschillende melders, of dat alles vanaf de centrale aangesloten wordt. Het alarmsysteem ziet dat allemaal geheel automatisch. Het Jablotron JA-100 beveiligingssysteem is dankzij de unieke toegang module-oplossing makkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren. Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Bediening Jablotron 100

De bediening van de Jablotron 100 is zeer eenvoudig en kan naar de behoefde van de eindgebruiker worden ingesteld. Tevens is er de mogelijkheid om maar liefst drie radio modules op de bus aan te sluiten om de communicatie met de gecodeerde 868Mhz frequentie ook op grote projecten draadloos uit te kunnen uitvoeren. Door onze persoonlijke inkoop kunnen we de Jablotron 100 prijs laag houden, waardoor u nooit teveel betaald voor uw hoogwaardige alarmsysteem! Voor bedrijfsverzamelgebouwen een zeer compleet alarmsysteem. U kunt het Jablotron 100 alarmsysteem tot wel 15 verschillende zones instellen. 

Jablotron 100 kopen

Doordat wij alle alarmsystem persoonlijk hebben getest, kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar alarmsysteem van hoge kwaliteit. In onze webwinkel kunt u voor de laagste prijs een Jablotron 100 kopen, waarbij u profiteert van onze razendsnelle levering! De Jablotron 100 kopen is ook een perfect alarmsysteem voor bedrijfsverzamelgebouwen. Het Jablotron 100 alarmsysteem is zo op te bouwen dat het systeem tot met 20 verschillende zones (ook wel secties en partities genoemd) apart bedient kan worden. Met 1 centrale en de vrijheid van 1 centraal bedienpaneel maar ook voor elke ruimte zijn eigen mogelijkheid om in of uit te schakelen met een eigen bedienpaneel. Kortom: een professioneel hybride alarmsysteem met zeer veel mogelijkheden en gebruiksgemak! 

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00