Jablotron 100 basiskit
Jablotron JK-110 KIT starterskit
JA-101K Centrale met ingebouwde GSM/GPRS
JA-101KR draadloos met GSM/GPRS
JA-101KR+LAN draadloos met GSM/GPRS en LAN
JA-106K alarmsysteem met GSM/GPRS
JA-106KR draadloos met GSM/GPRS en LAN

Jablotron 100 centrale

Kies voor een Jablotron 100 centrale van MR-beveiliging, hét betrouwbare alarmsysteem dat zich flexibel aanpast op de veiligheidseisen van elke woning! Door de onafhankelijke inschakeling van de individuele zones, zorgt het alarmsysteem voor het bewaken van alleen de geselecteerde delen die op dat moment ingeschakeld moeten zijn. Zo kan het Jablotron 100 centrale bijvoorbeeld de garage overdag bewaken en de garage met de begane grond van het huis en de tuin ’s nachts. De Jablotron 100 centrale mist niets en vraagt indien nodig altijd om hulp! Daarnaast is het alarm makkelijk te bedienen en heeft het een modern design. Ook in ons assortiment de Jablotron 100 sets, alarmsysteem sets die zowel bedraad als draadloos uitgevoerd kunnen worden. Het alarm toon u simpel en overzichtelijk welke delen van het alarm ingeschakeld zijn, en u kunt het alarm met uw smartphone overal bedienen. Zo laat het Jablotron 100 centrale en de Jablotron 100 set laat u weten wanneer uw kinderen thuis komen van school en kunt u elk huishoudelijke apparaat op afstand bedienen, waar u ook bent!

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00