Jablotron 100 set

Wij hebben de meest voorkomende sets voor u samengesteld. Deze sets worden compleet geleverd met accu en batterijen. Het enige wat u nog nodig heeft is een simkaart voor het informeren van de waarschuwingsadressen bij een alarmering. Meestal wordt daar gekozen voor een prepaid simkaart. Wij bieden de Jablotron 100 aan standaard zonder doormelding naar de meldkamer. U wordt direct gebeld door het alarmsysteem zelf. Wilt u wel een doormelding naar de meldkamer is dit met de Jablotron 100 geen probleem. De Jablotron 100 is NCP klasse 2 gekeurd en daardoor geschikt voor woningen en bedrijven voor een certificering tot en met klasse 2.
Jablotron 100 basiskit
Jablotron JK-110 KIT starterskit
Jablotron 100 set 1 met GSM kiezer
Jablotron 100 set 2 GSM en LAN
Jablotron 100 set 3 GSM en LAN
Jablotron 100 set 4 met GSM kiezer
Jablotron 100 set 5 GSM en LAN
Jablotron 100 set 6 GSM en LAN
Jablotron 100 set 7 met GSM kiezer

Jablotron 100

 

Jablotron 100 beste alarmsysteem

Kies voor het meest verkochte draadloze alarmsystemen van nu: het Jablotron 100 sets van MR-beveiliging! Deze systemen kunnen zowel draadloos als bedraad uitgevoerd worden en kennen bijna geen beperkingen. Het Jablotron 100 alarmsysteem werkt met een bus. Hierdoor hoeft u niet vanaf elke melder een kabel trekken naar de Jablotron 100 centrale, maar kunt u zowel in serie als in ster werken. Het systeem herkent alle componenten vanzelf. Dit betrouwbare systeem gaat jarenlang mee, werkt op 868Mhz, geeft geen valse meldingen en kunt u zelfs meenemen wanneer u gaat verhuizen. Ga met een gerust gevoel op vakantie en laat uw spullen veilig thuis achter met de Jablotron 100 sets!

Zelf installeren 

De installatie van de Jablotron 100 is eenvoudig zelf uit te voeren. Het is een eenvoudig te installeren alarmsysteem. De Jablotron 100 is binnen 5 minuten in te stellen. Wij hebben uitgebreide handleidingen zowel op papier als een videohandleiding waarin alle stappen uitgebreid worden besproken. Komt u er niet uit kunt u ons altijd kosteloos om hulp vragen.

Jablotron 100 kopen

Doordat wij alle alarmsystemen persoonlijk hebben getest, kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar alarmsysteem van hoge kwaliteit. In onze webwinkel kunt u voor de laagste prijs een Jablotron 100 kopen, waarbij u profiteert van onze razendsnelle levering! Vandaag voor 23:59 uur besteld is direct de volgende werkdag in huis. 

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00