Jablotron Oasis

Jablotron Oasis is 1 van de beste draadloze alarmsystemen die er zijn. Een alarmsysteem waar je op kan bouwen en vertrouwen. Voor de Oasis van Jablotron kunt in maximaal 50 draadloze melders op inleren. Meerdere bedienpanelen of sirenes, niks is een probleem voor de Jablotron Oasis. Wij geven voor de Jablotron Oasis een standaard garantie van 5 jaar. Wilt u deze verlengen? Wij vertrouwen op de Jablotron Oasis voor een minimale levensduur van 10 jaar.

Waarom een Jablotron Oasis

 

Jablotron Oasis review

Een Jablotron Oasis review vormt u natuurlijk helemaal zelf. Wij kunnen u alleen wel vertellen dat wij al onze alarmsystemen eerst zelf testen en daarom kunnen zeggen dat wij alleen maar betrouwbare alarmsystemen verkopen! Door het testen weten wij ook precies hoe de systemen werken en kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze Jablotron oasis review is zeker positief! Wij hebben in ons assortiment de Jablotron Oasis sets zodat u direct heeft wat u nodig hebt. U kunt ook kiezen voor een Jablotron basiskit of centrale en zo alle producten los selecteren. Mocht u twijfelen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook na een bestelling kijken wij u order na en bij vragen zullen we dat ook direct laten weten.

Jablotron Oasis zeer betrouwbaar alarmsysteem.

Bent u op zoek naar een draadloos alarmsysteem van hoge kwaliteit en veel gebruikersgemakken? Dan kiest u voor de Jablotron Oasis. Dit alarmsysteem heeft standaard al zeer veel mogelijkheden en is ook bedraad gemakkelijk aan te sluiten. Daarnaast is het gebruik en onderhoud van de Oasis ook zeer gemakkelijk. Jablotron heeft ook een APP genaamd de MyJablotron. Hiermee kunt u het draadloze alarmsysteem op afstand via uw smartphone in- en uitschakelen. Zo weet u altijd zeker dat uw alarmsysteem goed ingesteld staat. Voor de Jablotron Oasis is deze alleen te koppelen met de GSM kiezer. 

NCP gekeurd

Jablotron Oasis is een NCP gekeurd alarmsysteem. Mocht u op zoek zijn naar een alarmsysteem voor uw bedrijf of woning die BORG of VEB gecertificeerd moet zijn. Is de Oasis serie ook geschikt. U kunt bij de Jablotron Oasis kiezen voor directe melding naar uw mobiele telefoon maar ook naar een meldkamer.

Op zoek naar een goede beveiliging voor uw woning of bedrijf? Jablotron Oasis heeft zich al jaren bewezen en daarom kunnen wij zeggen dat het een zeer goed en betrouwbaar alarmsysteem is. Jablotron Oasis is zowel bedraad als draadloos beschikbaar en is standaard voorzien van vele extra's. Alle bedienpanelen zijn bijvoorbeeld standaard uitgevoerd met een tag lezer. Dit is zeer gemakkelijk voor het in- en uitschakelen van het alarm zonder code, maar ook het hele Jablotron Oasis bedienpaneel kan draadloos uitgevoerd worden. 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00