686,-
Jablotron Oasis analoge kiezer set 1
808,-
Jablotron Oasis analoge kiezer set 2
938,-
Jablotron Oasis GSM kiezer set 3
1060,-
Jablotron Oasis GSM kiezer set 4
836,-
Jablotron Oasis analoge kiezer set 5
1087,-
Jablotron Oasis GSM kiezer set 6

Jablotron Oasis als beste geteste draadloos alarmsysteem in Duitsland.

 

Jablotron Oasis

Jablotron Oasis is in Duitsland als beste uit de test gekomen voor een draadloos alarmsysteem. Als u ook op zoek bent naar een kwaliteit systeem, een betrouwbaar alarmsysteem zonder valse meldingen zit u altijd goed met een Jablotron alarmsysteem. 
Jablotron Oasis is ook niet voor niks uitgekozen als beste alarmsysteem. Het heeft zoveel mogelijk, bijna teveel om op te noemen. Alle bedienpanelen zijn bijvoorbeeld standaard uitgevoerd met een tag lezer. dit is zeer gemakkelijk voor het in en uitschakelen van het alarm zonder code. 
Maar ook het hele bedienpaneel kan draadloos uitgevoerd worden. Betreed u via de achterzijde de woning of wilt u de centrale van het alarmsysteem op zolder plaatsen? Geen probleem u kunt alle melders en bedienpanelen plaatsen waar u het prettig vindt. 
Hier hebben we de meest voorkomende Jablotron Oasis sets bij elkaar gezet. Wij hebben geprobeerd om de sets die het meest aangeschaft worden voor u samen te stellen. Het is altijd mogelijk om in het Jablotron Oasis menu meerdere componenten bij het pakket te selecteren.

Jablotron Oasis zeer betrouwbaar alarmsysteem.

De Oasis serie is NCP2 gekeurd en geschikt tot en met klasse 2 certificering. Daarnaast heeft de Jablotron Oasis 5 jaar garantie bij ons als gecertificeerde dealer en installateur. Wilt het het systeem zelf installeren? Wij hebben altijd technische medewerkers voor u klaarstaan mocht u vragen of advies nodig hebben. 

Niet tevreden bij ons geld terug

Wij weten zeker dat u zeer enthousiast zal zijn over de Jablotron Oasis. Daarom geven we u graag de garantie dat u uw alles gecredtiteerd krijgt mocht u niet tevreden zijn. 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00