M&C Color PRO cilinders

Cilinders van M&C Color PRO zijn beveiligd met alle veiligheidsmethodes en meer. Zo is de deurcilinder niet alleen beveiligd tegen kloppen, boren en het veel gebruikte kerntrekken maar ook tegen cilinder breken. De M&C Color PRO is voorzien van een extra geharde stalen brug. In de volksmond wordt altijd het kerntrekken gebruikt maar in werkelijkheid is het cilinderbreken dat meestal voorkomt. Door uw cilinders te vervangen met de M&C Color pro weet u zeker dat u goed beveiligd bent. Onduidelijk wat u moet bestellen of wat u krijgt? ga dan naar mc-cilinder.nl
Daarnaast is de sleutel nog beter beveiligd tegen het kopieren en namaken dan standaard SKG 3* deurcilinders.

44,95
M&C color PRO samenstellen
23,50
M&C color PRO sleutels (na) bestellen
66,21
M&C color PRO nabestellen
89,83
M&C color PRO set 2 stuks
134,75
M&C color PRO set 3 stuks
179,66
M&C color PRO set 4 stuks
224,58
M&C color PRO set 5 stuks
269,70
MC color PRO set 6 stuks
38,79
M&C color PRO halve deurcilinders SKG 3*
54,92
M&C color PRO knopcilinder
9,95
M&C Servicepen

M&C Color PRO

 

Beste cilinders

M&C heeft sinds 1 januari 2016 een nieuwe serie cilinders. De M&C Color PRO. En na bijna een jaar kunnen we zeker zeggen dat het een succes is. De sleutels zijn voorzien van verwisselbare kleuren kapjes waardoor iedereen zijn eigen kleur kan kiezen. En is de cilinder ook voorzien van een beschermd sleutelprofiel. Door dit merkpatent geen M&C aan dat u verzekerd bent dat er zonder het bijbehorende sleutelpas een identieke sleutel of cilinder kan worden bijgemaakt.
M&C Color is in het verleden in de test al uitgekomen als 1 van de beste deurcilinders met het SKG 3 sterren keurmerk. Daarnaast zijn ze ook nog een van de voordeligste. 

Kerntrekbeveiliging

Met de deurcilinders van M&C Color pro weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. De cilinders zijn namelijk naast het al bekende SKG 3 sterren keurmerk ook voorzien van een extra geharde stalen brug. Daardoor zijn deze cilinders naar het kerntrekken, boren en kloppen ook beveiligd tegen de veel gebruikte inbrekersmethode het cilindertreken. Er wordt veelal gesproken over het kerntrekken en kloppen. Maar in de meeste gevallen wordt de cilinder op zijn zwakste punt gebroken en daardoor kan je heel eenvoudig de deur openen. Door de extra stalen brug van de M&C color is het voor inbrekers echt lastig.

Deurcilinder meten

De M&C color is te verkrijgen vanaf 42mm tot en met 164mm en is zelf zeer eenvoudig te vervangen. Door de sleutel in het slot te steken en de bout waarmee de cilinder vastzit los te draaien kan je eenvoudig de sleutel iets heen en weer draaien en kunt u zo de cilinder uit de deur halen. Door de cilinder vanaf het midden van het gat (waar de bout in vastzit) naar links en naar rechts op te meten weet u de exacte maat. Van de deurcilinder. Veel gebruikte maat is 30/30 60mm en 30/45 75mm. Omdat M&C color met een extra stalen brug is uitgevoerd zijn de maten 2mm langer. Let op of de deurcilinder niet meer dan 3mm buiten het beslag komt. Komt dit wel voor kies dan voor een maar kleiner. Per ongeluk toch verkeerd gemeten? Geen probleem bij ons kunt u dit zonder problemen aan laten passen naar de juiste maat.

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00