39,93
M&C color deurcilinders samenstellen
25,41
M&C Color nabestellen
61,20
M&C color cilinders nabestellen
67,95
M&C color set 2 stuks
110,-
M&C color set 3 stuks
46,30
M&C color knopcilinder SKG 3***
61,30
M&C pushknop SKG 3*
36,30
M&C color halve SKG 3*
9,95
M&C Servicepen

M&C Color

 

M&C color met kerntrekbeveiliging

Wanneer u van huis gaat geeft het een fijn gevoel om de deur goed op slot te doen. Dat kan met een M&C Color SKG 3* cilinder. Ons ruime assortiment cilinders bevat 3 sterren deursloten. Dat betekent dat uw slot onder andere beveiligd is tegen openprikken, de slag-, kerntrek- en breekmethode. Alle sleutels van M&C cilinders zijn beschermd tegen kopiëren, wanneer u een nieuwe sleutel nodig heeft kunt u dat dan gewoon bij ons laten doen. Wanneer u een M&C Color SKG 3* cilinder wilt bestellen, kunt u aangeven of u een 2 zijdig bedienbaar, knop of pushknop deurcilinder wilt. En in het opmerkingsveld bij uw bestelling kunt u neerzetten aan welke zijde de knop geplaatst moet worden. 

M&C Color SKG 3* cilinders

Onze M&C Color SKG 3* cilinders zijn verkrijgbaar in nikkel en messing. Nikkel heeft een zilverige kleur en messing een geelkoperen. Bij de afbeeldingen staat welke kleur sleutels u krijgt, deze kunt u ook bij MR-Beveiliging bijbestellen in de kleuren donkerblauw, lichtblauw, oranje, groen, rood, geel en roze. Bekijk ook onze M&C Color Pro SKG3*, dat is de luxere variant waarbij de sleutels in nog mee kleuren verkrijgbaar zijn! Ook kunt u hier bij bestelling zelf de kleur sleutel bepalen door de bijgeleverd kleuren kappen. Voor meer informatie over de M&C Color SKG 3*cilinders kunt u bij M&C Color informatie kijken.

M&C Color cilinders

Bij ons weet u zeker dat u een goede keuze uit M&C Color SKG 3* cilindersloten heeft. Wij testen als onze producten zelf! Wij zijn aangesloten bij de VEB, wat staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Alle bedrijven die daarbij aangesloten zijn kenmerken zich door betrouwbaarheid en service. Bij MR-Beveiliging heeft u 5 jaar garantie en onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag! Vertel ons wat uw wensen zijn en wij geven uw persoonlijk advies. Betrokken, betrouwbaar en goede service, bestel daarom M&C Color SKG 3*cilindersloten bij MR-Beveiliging!

 

 

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis*

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00