Myfox Home Alarm

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

  • € 299,00
  • Excl. BTW: € 247,11
Merk:Myfox
Model:BU0101
Beschikbaarheid:

Myfox home alarm basisset

Het Home Alarm van Myfox is een ontzettend simpel te installeren alarmsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Het basisstation (de "Link") wordt aangesloten op het bestaande thuisnetwerk. Alle aangemelde sensoren werken volledig draadloos samen met deze basisunit. Natuurlijk is het systeem met extra sensoren uit te breiden wanneer je meerdere ruimtes wilt beveiligen of wanneer je op meerdere plekken een sirene wilt installeren. Het Myfox Home Alarm systeem bestaat uit de Link, één intelliTAG slimme trilling/opening sensor, één sirene en één Badge voor het vastleggen van persoonlijke instellingen.

Het systeem maakt gebruik van proactieve detectie. Er zal dus al een alarm afgaan en een notificatie gestuurd worden vóórdat inbrekers fysiek binnen zijn. Dit doet het alarmsysteem door de slimme sensoren. Deze intelliTAGs herkennen de verschillen tussen gebeurtenissen. Zo zal er bij het normaal openen van een deur of raam natuurlijk geen melding gedaan worden. Maar ook bijvoorbeeld een bal tegen een raam of het kloppen op een deur wordt door de sensoren herkend als gewone gebeurtenis. Het forceren van een deur of raam of het boren van een gat in een deur zal het alarm wél doen afgaan. Dat is pas slim.

De intelliTAGs zullen bij normaal gebruik voldoende hebben aan de voeding van slechts één AAA-batterij per jaar. Daarnaast mogen de TAGs tot maximaal zo'n 200 meter van de Link geplaatst worden. Heel flexibel dus. En niet te vergeten: door de waterdichte behuizing zijn de sensoren geschikt voor zowel binnen als buiten.

De sirene van het Myfox Home Alarm systeem mag ook op een afstand van maximaal 200 meter van de Link geplaatst worden. De sirene gaat ongeveer 2 jaar mee op één set batterijen. De geluidsdruk van de sirene is 110 dB.

Tenslotte de meegeleverde badge. Dit is een uiterst slimme sleutelhanger die zo geprogrammeerd kan worden dat het alarmsysteem automatisch uit gaat bij het betreden van het huis. Tevens kun je door middel van de badge de nachtstand inschakelen. Hierbij wordt een vooraf ingesteld gedeelte van het systeem aangezet om zo 's nacht goed beveiligd te zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: myfox, home, alarm

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 23:59 uur besteld volgende dag in huis

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00