Myfox Security pack

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

  • € 599,00
  • Excl. BTW: € 495,04
Merk:Myfox
Model:fo0310
Beschikbaarheid:

Myfox security pack


Het Myfox Security-pakket is een uitstekende basis om je Myfox beveiliging en domotica systeem een vliegende start te geven. Dit pakket bestaat uit de noodzakelijke HC2 centrale unit die wordt aangesloten op je netwerk, één bewegingsdetector, één IntelliTAG inbraakdetector, één afstandsbediening en één binnensirene. Zo kun je dus "uit de doos" al een ruimte en een deur of raam beveiligen.

Het Myfox systeem is compatible met iedere modem, met iedere smartphone en zowel met Windows als Mac computers. Door middel van alle beschikbare apps en software kun je het systeem dan ook altijd bedienen. En natuurlijk ook wanneer je buiten de deur bent kun je gewoon inloggen.

Het systeem is te allen tijde uit te breiden met extra sensoren. Een extra bewegingssensor of intelligente deur-/raamsensor is zo aangeschaft en aangemeld. En dat hoeft nog maar het begin te zijn. Myfox heeft namelijk drie groepen sensoren om je systeem zo breed inzetbaar te maken als mogelijk. Natuurlijk kun je verder gaan met beveiligen door middel van detectoren, camera's en sirenes. Maar ook voor ander soort gevaren biedt Myfox interessante melders. Denk bijvoorbeeld aan een waterdetector die laat weten wanneer je bad overloopt. Of een rookmelder die je een notificatie op je smartphone geeft bij brand. Myfox heeft zelfs een diepvriesbeveiliging bedacht. Wanneer de temperatuur van je diepvries te ver oploopt krijg je een melding.

De laatste groep uitbreidingen is de groep sensoren die betrekking hebben op domotica, ofwel automatisering. Op afstand bedienbare schakelaars en lampfittingen. Of zelfs modules om je rolluiken op afstand te kunnen bedienen. En natuurlijk via de app.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: myfox, security, pack

MR-Beveiliging Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kiyoh Logo
Main Image

Het laatste nieuws

Uw cilinders met kerntrekbeveiliging
Uw cilinders met kerntrekbeveiliging?

De meest voorkomende inbraken worden gedaan door het trekken van de cilinder. Daarom moeten alle nieuwe woningen nu voorzien worden van kerntrekbeveiliging. Maar waar moeten we nu nog meer op letten dan het kerntrekken?

Lees meer
Onderhoud rookmelders
Onderhoud rookmelders?

Wat en waar moet u op letten bij uw rookmelders? En daarnaast bent u wel goed beveiligd tegen brand, rook en koolmonixide? Goedkope rookmelders of dure rookmelders en ook nog koppelbaar.

Lees meer
Camerabeveiliging over uw netwerk
Camerabeveiliging over uw netwerk.

Beveiligingscamera's zijn helemaal hot. Je ziet ze regelmatig op een bedrijventerrein, maar ook bij woningen worden ze steeds vaker toegepast. Waar moet u nou op letten bij aanschaf van een (WiFi) ip camera?

Lees meer
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij
Alarmsystemen, wat is nou het beste voor mij..

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betroubaar maar let op de 868Mhz frequentie.

Lees meer

Mis geen
speciale acties!

Inschrijven

Ontvang de beste aanbiedingen en kortingscodes

Dit zijn onze merken

klok

Voor 23:59 uur besteld volgende dag in huis

truck

Geen verzendkosten
Onder de € 70,- rekenen wij
€ 4,95. Wij leveren en installeren in Nederland en België

kalender

14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

telefoon

BEL: 023 205 01 00
Op werkdagen tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00