Waarom een draadloos alarmsysteem voor uw woning of bedrijf…?

Een draadloos alarmsysteem is tegenwoordig erg populair voor zowel woningen als bedrijven. Het biedt vele voordelen, waaronder het ontbreken van kabels voor installatie, wat de installatiekosten aanzienlijk verlaagt. Het enige wat nodig is, is het ophangen van de componenten op de juiste plaatsen en het systeem is klaar voor gebruik. Het Jablotron, Ajax en Hikvision alarmsysteem systeem kunnen voor u worden geprogrammeerd of u kunt ervoor kiezen om het door onze eigen monteurs te laten installeren.

We bieden klasse 1 en 2 alarmsystemen aan die geen abonnement op een meldkamer vereisen en volledig door de klant beheerd kunnen worden. Het is echter mogelijk om uw alarmsysteem aan te sluiten op een BORG/VEB-gecertificeerde meldkamer en alle alarmsystemen die we verkopen kunnen BORG/VEB-gecertificeerd worden. Bovendien zijn al onze alarmsystemen NCP-gekeurd.

Wij doen zelf geen oplevering of VEB of Borg certificeringen meer. In de praktijk zien we dat dit minder gevraagd wordt.

Voordeel draadloos alarm

Het grootste voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat er geen bedrading nodig is en de batterijen gaan meestal 1-3 jaar mee voordat ze vervangen moeten worden. Het systeem kan gemakkelijk worden uitgebreid en meegenomen naar een nieuwe woning. De Jablotron 100 kan bijvoorbeeld tot 300 meter bereiken en is minder storingsgevoelig dan oudere systemen. En tegenwoordig met het Ajax alarmsysteem kan je elk gebouw draadloos uitvoeren en is er bijna geen beperking meer aan het draadloze bereik.

Om te bepalen welke componenten nodig zijn voor uw woning, moeten we kijken naar het aantal bewegingsmelders en magneetcontacten dat nodig is voor een optimale beveiliging. Bewegingsmelders moeten op strategische plaatsen worden geplaatst en magneetcontacten moeten worden geïnstalleerd op ramen en deuren die open kunnen.

Onze website biedt meer informatie over de Jablotron 100, Ajax en Hikvision alarmen en we hebben handleidingen beschikbaar in het Nederlands. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.